söndag 31 oktober 2010

Happy Halloween!

Vågar du öppna???
Text och bilder har jag skrivit/ritat för hand och färglagt med akvarell. Formen på fladdermusen och gångjärnet har jag också ritat och klippt ut.Vem är räddast nu?

I sista minuten (eller ja, igår kväll egentligen) blev jag klar med mitt Halloweenkort i form av en fladdermus som är mitt bidrag till oktoberutmaningen hos Pysseltagen. Nu var det riktigt längesedan jag var med i någon utmaning, har bara inte hunnit, och det här är ju verkligen mitt tema så det känns jättekul att jag kunde skicka in något!

Nu lyser lyktorna för att skrämma i väg alla spöken som är ute och härjar i  kväll: All hallow's eve, som faktisk var den keltiska nyårsnatten samt gränsen mellan höst och vinter. Just den här kvällen trodde man att gränsen till andevärlden var extra tunn och för att skrämma iväg andarna som kunde irra sig hit tände man lyktor gjorda av rovor. Eftersom jag tycker keltisk mytologi är väldigt spännande och tilltalande tycker jag att det är en kul tradition att fira Halloween och ser det inte alls som något "jippo handeln importerat från USA för att tjäna pengar". Men jag vet att det är många som tycker det... Dessutom tycker jag det är rätt roligt att spöka ut mig och har haft halloweenparty några gånger, det kanske jag skulle visa bilder på he, he...

Jag har ju något riktigt kul att skriva om: har fått en award av söta Essmo/Karin, men jag får ta mer om det nästa gång, har ett inlägg till Scrapgalen att göra klart nu.

Tack för titten och ha det så gott!!!
Kramar! Catta

5 kommentarer:

AnnikaS sa...

Vilket roligt kort! Motivet är helt underbart.
kram Annika

Essmo sa...

WOW! Kan inte säga det för många gånger -DU är så vansinnigt duktig! =) Superspooky kort! Riktigt snyggt motiv!
Jag gillar oxå Halloween.. Inget direkt firande här i år dock..(inte ens nån som kom å bus-eller-godis-knackade heller..)

Hoppas allt är bra med er? Föresten; Får Miranda tänder redan?! Oj va tidigt! Saga är lite snuvig å Freja med.. =( Segt å vara inne, fast mysigt när Freja sover å Saga å jag pysslar.. hihi..

Ha det fint,
kramar!

Cathrin sa...

Hej och tack för titten hos mej.
Kul att träffa på dej oxå, alltid kul med nya människor.

Bra där......att ta med lilla söta dottern till mässa, man ska lära i tid;-)

Snacka mycket fint att vila ögonen på här då.

Ha det gott kram Cathrin

Petra/Paradise sa...

Underbart fint kort!!! Härlig fladdermus som man kan lyfta på!
Och söta "busungar" du ritat!! *hihi* ;)

JAAAA!! Visa foton på dina halloweenkostymer!!!!! :D
Jag kommer ihåg när Holmberg "färgade" sitt hår svart inför en halloweenfest, hans hår var grått i flera veckor därefter ...han var mindre glad ;)


Det var roligt å träffas på mässan!!!
Miranda var så snäll och förstående över att hennes arma moder behövde handla pysselgrejer ;)

Må gott och hoppas M´s mage är bättre.

KRAAAAM!

Christel sa...

Så häftigt kort med många fina detaljer!