söndag 3 oktober 2010

Hälsat på hos Venomous Clothing!Idag öppnade min underbara vän Sylvia sin fin-fina butik i Göteborg!
Grattis!!!
Vi var där och överlämnade blomma och kort och shoppade lite (man får ju passa på när det är öppningserbjudande! ). Gjorde ett kort som skulle matcha butiken, så det blev en korsett i rosa och svart, lite spets och nitar. Nitarna hittade jag på Panduro och spetsen fick jag av mamma när jag vra hemma på Vindön sist. (fick en hel påse med spetsar*lycklig*).

 Så nu har Miranda lite tuffa kläder att se fram emot om ett par månader... Detta köpte vi:

Och den här tuffa klänningen som också är från butiken fick Miranda av snälla Raul & Sylvia när hon föddes:

Lite bilder inifrån butiken kommer här. Butiken är 3 rum fyllda av godsaker i forma av kläder, skor/boots, smycken och accessoarer....Hade tänkt att visa en bild till med det tar så SJUUUKT lång tid att överföra bilderna till blogger nu för tiden...(vad har hänt???)

Nåväl... jag vill i alla fall önska Sylvia STORT LYCKA TILL med butiken! Och för er som bor långt bort från Göteborg så finns ju alltid nätbutiken, och den är inte fy skam den heller! :)

Kram på er! Catta /eldhexan

4 kommentarer:

AnnikaS sa...

Det ser ut att vara en spännande affär, ska kolla in webbutiken!

Jag blir oxå tokig på att det tar så lång tid att ladda upp bilder, hoppas verkligen att det blir bättre snart!
kram Annika

Essmo sa...

Hej vännen!
Dagarna bara rullar iväg, jag tyckte jag var inne här alldeles härom dagen, men nu var det ju massa inlägg jag hade missat :o
Vilka fina vintagekort du har gjort! Verkligen underbara! å det med det egenritade motivet; wow wow wow! Jag blir alltid lika impad! Du är så jäkla grym!
å Miranda; vilken sötnos! å guuuu vad det ser lyxigt ut med skötbord! (å pysselrum, även om halva husvagnen nu fungerar som ett pysselrum.. Stefan tror att scrapsakerna snart kommer att ta över husvagnen helt *skrattar* -helt fel har han nog inte .. hihi)
Vilken underbar mössa hon har! Nästan som en liten hjälm.. Gulligt! å storebror ser ju väldigt stolt ut! Saga skall mest testa hur låååångt man dra Frejas händer eller fötter.. å så blir hon jättearg när Freja tar tag å drar järnet i hennes hår-- ha ha.. skyll dig själv lixom.. *ler*
Vi har oxå varit sjuka en hel del.. Saga drar väl hem en massa från dagis.men men.. så är det väl på hösten..
Ni är varmt välkomna när ni är friska å orkar. =)
Huset börjar ta form; vi har nu panelen på plats,alla fänster å dörrar är isatta å snart är det isolerat.. Nästa vecka kommer snickarna å så går det ju lite snabbare.. =)
Ha en härlig kväll,
många kramar Karin.

Essmo sa...

ååå glömde ju; vilka tuffa kläder! Miranda kommer bli sååååå cool! =)

Malin/Majamelon sa...

Så snyggt kort!!

Kram
malin