lördag 30 oktober 2010

Lejonflickan

När Vincent var liten hade jag det rätt så knapert (antar att alla som är/har varit ensamstående mammor vet hur det är...) och köpte nästan alla hans kläder på second hand. Jag skämdes för att han inte kunde få ha lika häftiga kläder och vagn som de andra mammorna i föräldragruppen hade till sina.
Idag är jag varken ensamstående eller har det knapert längre. Miranda har både nytt och gammalt på sig. Och nu är jag stolt och känner mig både duktig och snäll när hon får ha secondhand och begagnade kläder. Vagnen, köpt på blocket är jättefin. Kläderna vi lånat av kompisar och det jag köpt begagnat är superfina, dessutom är alla gifitiga ämnen urtvättade så lilla tösen får lite mindre exponering av kemikalier. Och kan vi spara lite pengar kan vi ta ut mindre föräldrapenning och vara hemma längre... Det finns bara fördelar med begagnat! Här poserar lejonflickan i en av sina "nya gamla" tröja:Tre lejon på magen och ett i handen. Då känns det bra!

Nu ska Miranda och jag åka i väg på Stämpelmässa i Göteborg! Vad Vincent och Mattias ska hitta på vet jag inte riktigt, de får klara sig själva helt enkelt. :)

Ha en skön helg! Kram

1 kommentar:

AnnikaS sa...

Det är väl så att tiderna förändras, idag är det inne med second hand och återvinning och det är ju bra ur många synvinklar.

Tack för en trevlig pratstund igår!
kram Annika