onsdag 27 oktober 2010

Grattiskort och en 8-öring!Det finns en vecka i oktober som är lite speciell. 3 personer fyller år 3 dagar i rad. Det lustiga är att de 3 personerna känner varandra. Det är nämligen min man och hans föräldrar. Rätt bra fixat eller hur!? Helst plötsligt får begreppet familjeplanering en lite mer avancerad innebörd... ;)
Här är kortet svärföräldrarna fick:

  

På detta kortet har jag testat något som är nytt för mig: sömmar sydda på symaskin! Visst, det är lite bökigt att dra fram symaskinen, men det blir riktigt fint! Kortet fick också lite uppiffning med cracklepat, guldigt glitterlim och 3d-lack Och spets så klart! Och ett litet metallornament som pricken över i:t.

Nu ska jag visa en lustig varelse som jag hittade här hemma häromdagen: en 8-öring! Först hade hon 2 öron på mössan, sedan 2 öron på tröjluvan. Och som inte det vore nog satt det 2 öron på overallen också. Räknar man med hennes egna öron hade hon alltså 8 öron! Hon måste ha bra hörsel den där tjejen... ;)

 


Ha det så gott! Kram! Catta
3 kommentarer:

Essmo sa...

Hallo!
Vilken sötnos hon är Miranda, med alla öronen =) Kanske Saga kan långa några öron.. Ibland tror jag hon har väääldigt dålig hörsel.. *ler*
Supersnyggt kort! Det är väldigt effektfullt att sy på alstrena.. Tyvärr äger jag inte ens en symaskin...
Jag skall nog inte på mässan, blir lite för bökigt känner jag...
Kommer gärna å hälsar på, just nu är båda Saga å Freja snuviga, men när dom är friska så! =)
Hoppas ni får en härlig helg, om jag skulle få för mig å åka på mässan så kommer ett sms. =)
massa kramar!

AnnikaS sa...

Vilken liten goding ni har, extra söt med alla dessa öron.

Det ska bli så kul med mässa i helgen, jag hoppas att vi ses!
kram Annika

AnnikaS sa...

Glömde ju skriva att kortet är superfint! Jag gillar verkligen att sy med maskin på korten, borde egentligen ha den framme hela tiden.
kram igen