måndag 25 oktober 2010

Julkort 1 (det kommer fler...)

Hejsan!
Nu har jag så smått börjat använda de nya stämplarna av mitt märke Skymning Design som Scrapgalen säljer. Själv gillar jag dem jättemycket!  Här är de två första korten. Ja, jag är så lat att jag kopierar inlägget från Scrapgalen rakt av, där finns ju redan länkarna till butiken och produkterna!

 Kopierat ur Scrapgalens blogg tisd 19:e oktober:Som vi redan skyltat för här i bloggen så är det nya stämplar från mitt stämpelmärke Skymning Design på väg in i butiken! Här kommer en liten aptitretare, två olika kort med Miranda där hon står och beundrar en snöflinga på sin vante:

Framsida:

Insida:
Till kortet ovan använde jag lite spillbitar av BoBunnys halloweenpapper (!) Spiders. Visst ser baksidan lite vintrigt ut? För att öka på det isiga och vintriga använde jag silverpenna och silvrigt glitterlim här och där. Den vackra rosen är Love Letter Roses-Tiger Eyes och bladen klippte jag ut ur svart wellpapp. Band, snöflingor och spets är privat dekoration.

På nästa kort använde jag väldigt sparsamt med papper och dekoration och lät motivet stå i fokus. Runt om Miranda har jag maskat in ett hjärta som också är en ny stämpel från Skymning Design. I ena hörnet av kortet har jag ritat ett mönster för hand (visst är det härligt att improvisera lite ibland!) och i nedre högra hörnet har jag skrivit "God Jul" med jättefina alfabetsstickers som heter Tiny-alphas Multi Red.


Miranda och hjärtana är färglagda med akvarell på tub och snöflingan gjorde jag vit med Sacura-penna. I mitt huvud är Miranda en goth/rock-tjej med svart snedlugg och mycket svart på kläderna, men det skulle vara så himla kul att se era färgläggningar på henne!!!

Ha det så gott!
Kram! Catta

1 kommentar:

AnnikaS sa...

Superfina kort! Det är kul att se att korten kan bli så olika fast man använder samma stämpel.
kram Annika