onsdag 13 oktober 2010

Höstbilder+ ett litet kort

 Hallojs!
Det vackra höstvädret håller i sig och jag bara njuuuuter... Att vara mammaledig har sina fördelar på mer än ett sätt! :) Idag t ex tog Miranda och jag en biltur och hälsade på hos Karin/Essmo för första gången. Vi fikade, snackade bebisar&scrap och hade det gott i solskenet. Och jag pendlade mellan fascination och avund... de bor vid havet...det var så sagolikt vackert....*suck* Och eftersom Karin fyllde år igår hade jag med ett litet kort som jag snabbtillverkat på morgonen medan Miranda tog en tupplur. Som vanligt har jag ritat motivet själv och färglagt med akvarell på tub. Den turkos tagen har jag återanvänt från ett klädesplagg, under hjärtat står det "3 för 2". :)

 Vår trädgård är verkligen ingenting att skryta med. Den håller på att gro igen totalt! Men så blir det väl när man får bebis, och det är väl tur att man prioriterar henne före trädgårdsarbete! (som ni hör försöker jag rättfärdiga min försummelse av de stackars rabatterna) Men ogräs eller ej, det är ganska färgglatt och fint även så här på höstkanten! Jag försöker lära mig att fota med systemkamera. Ibland lyckas jag! :) Miranda fick stifta bekantskap med de långarmade jättarna i området under söndagspromenaden.


Dags att krypa ner i sängen. Är så dålig på att lägga mig i tid på kvällarna, och med nattamning och allt blir det alldeles för lite sömn... Men det är ju på kvällarna man har tid att greja med sina hobbys, och det är minsann inte lätt att hejda sig! Att få utlopp för sin kreativitet känns nästan lika viktigt för hälsan som mat och sömn, så ja...någonstans kanske det blir balans också för mig... :)

Tack för besöket!
Kramar! Catta

2 kommentarer:

AnnikaS sa...

Visst är det kul med alla underbara människor man lär känna genom denna hobby. Kan tänka mig att ni två hade en härlig dag tillsammans.

Kortet är superfint, extra kul att göra kort med unika motiv!
kram Annika

Essmo sa...

Så skoj att ni kom å hälsade på! Du är välkommen tillbaka när som helst! Å tack för de fina kortet, du är heeelt makalöst duktig! =)
De vackra blommorna står nu i en vas här i förtältet å det ser riktigt hemtrevligt ut.. (om man bortser från att det är 2 grader ute.. hahaha)
Ha en härlig dag,
massa kramar!