lördag 21 maj 2011

Young Rocker från Skymning Design!

Här kommer en kopia av mitt inlägg som var med i  Scrapgalens blogg i veckan!

Hejsan!

Vilka härliga LO´s mina DT-kollegor hade trollat fram på förra helgens kurs! Wow, jag önskar jag hade varit där och delat deras kreativa äventyr!
Men jag satt hemma på västkusten i mitt lilla pysselrum och gjorde ett kort med härligt material från Jillibean Soup i stället. Stämpeln jag använde är lite extra rolig för mig själv eftersom min son fick vara modell när jag ritade den. Young Rocker (Skymning Design) heter den och på den tog jag ut svängarna lite och lät motivet bli lite "skitigt" och "spretigt". Jag lät stilen på stämpeln sätta tonen för hela kortet och så här blev det:


Konturen på kortet ritade jag och klippte ut för hand. Här och där rollade och "duttade" jag cardstock och mönsterpapper med vit hobbyfärg. Färgläggningen lät jag också bli lite medvetet slarvig:Kortet, som har rubriken "School's out for summer", är tänkt att användas till någon som jobbat hårt i skolan och gjort sig förtjänt av ett långt härligt sommarlov, och kanske en extra "glasspeng", så på insidan satte jag en sedelficka. De fina dekorationerna är stickers från Jillibean Soup.

Materiallista, Scrapbooking hos Scrapgalen:

Mönsterpapper: Jillibean Soup- Blossom Soup, Cornmeal och Fresh Cilantro.
Stämpel, huvudmotiv: Young Rocker från Skymning Design.
Die Cuts: Jillibean Soup- Blossom Soup, Cardstock Stickers.
Stickers till text framsida: Jillibean Soup- Blossom Soup, Cardstock Stickers, Glitz - Teeny Alpha Brown Round och Webster Story Tellers*.
Övrigt material: Stjärnstans*, vit hobbyfärg*, stämpel med dödskalle och ros: Sweet Sin från Panduro*, stämpel vingar*, blommor: Tyed Dyed Gypsies från Petaloo*
(*privat)

Tack för titten och trevlig helg! Catta

4 kommentarer:

AnnikaS sa...

Helt galet snyggt! Ditt inlägg får mig att minnas det årliga fikakalaset på skolavslutningen och sommarlovspengen man fick av farmor.
kram Annika

Petra/Paradise sa...

Jisses så läckert!!! Och visst såg jag att det var din son som suttit modell för motivet ;)
Det är jättelikt honom! Snyggingen!! ;D

Härliga detaljer invändigt i kortet också!!

Fortsatt trevlig helg!!

KRAM Petra

Essmo sa...

Wow! Vilket läckert kort! Himla kul med insidan oxå, många fina detaljer!
Hoppas allt är bra?!
Här är allt bra, vi håller på med bardrummet, varenda lediga stund, har fått in badkaret, men än så länge saknas det vatten, tyvärr, alla i familjen är sugna på att hoppas i, särskilt Freja som försöker klättra i badkaret.. Det går inte så bra.. haha..
Snart fyller Miranda ett år oxå.. Va snabbt det har gått!
Hoppas ni får en härlig dag.. HÄr blåser full storm, bli rtill att stanna inne.. kram på er! =)

Essmo sa...

Hej igen!
Ååh, härligt med förkylning igen -NOT. än så länge har vi klarat oss, men kusinen har vattkoppor så jag bara väntar på att Saga skall få det oxå (lagom tills vi åker till Spanien, hade inte det vart typiskt?)
Tack för söta kommentar om mitt kort, ang insidan så var jag så fiffig att jag tog ett mönstrat papper som såg ut så.. hihi, smart va?! =)=)=)
Oj oj oj tänk att du skall börja jobba igen, skoj!
Vi fick besked igår att Freja kommit in på dagis, så hon börjar i aug, på samma som Saga som tur är.. Så lilla jag skall ut i arbetslivet igen -spännande..
hihi, nu är jag här igen å babblar på som alltid..
Ha en härlig dag,många kramar K.