söndag 3 april 2011

Nya tag!

Hallå där ute!

Ute är det grått och regnigt idag och jag är bonnförkyld men glad är jag ändå!
Har massa sprudlande energi efter en solig och härlig vecka på Fuerteventura med familjen och en kompisfamilj. Har inte lagt in de bilderna ännu så det blir en semesterrecension lite senare!

Jag är super-duper-sugen på att sätta mig och pyssla. Har ideer både till minialbum och vanliga LOś och kort som skramlar runt i huvudet på mig. Men det får vänta. Just nu är jag mitt uppe i slutspurten på vårens stämpelmakeri!  5 motiv ligger redigerade och klara i datorn, 2 är inscannade men inte redigerade, och finns plats och tid över ska jag rita ett 8:e motiv.  Har gjort några "gulliga" och några "alternativa". Ska bli kul att få ut dem i Scrapgalens butik så småningom!

I brist på pysselalster att visa upp visar jag foton på mina vackra barn i stället! Vet att i alla fall Mirandas farmor och farfar i Nässjö brukar uppskatta dessa! :)

Ha en riktigt skön söndag!
Kram! Catta/eldhexan

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Spännande med nya motiv!!!

Just det jah! Ni har ju varit bortresta! Ska bli roligt å se bilder på detta framöver :D

Vilka bedårande foton du delar med dig av idag <3
Du måste krama om hela din familj från oss, lova det! :)

Tråkigt med regn å tråkväder.
Här blåser det lite men mätaren visar 15grader + så vi ska ge oss ut till parken en sväng tänkte vi :)

Ta hand om dej!
KRAM Petra

Essmo sa...

Hej vännen!
Ååh det lät änna gött att ha varit utomlands! Spännande att få se bilder.. å jaaa, vilka vackra barn du har! Visst händer det mycket nu med de små, sååå mycket roligare nu *ler*
I helgen passar vi på å fixar i badrummet, det skall flytspacklas, kaklas å massa annat..haha. får se hur långt vi hinner, längtar verkligen efter ett badrum nu... fast nu dröjer det ju inte så länge innan vi kan bada i havet.. =)=)
Trist å höra att du förkyld igen. Här är ungefär samma sak.. det går runt, runt, runt.. ojojoj.. Men bara vi får lite sol på oss så ordnar det nog upp sig ;) Hade ju vart så skoj å ses igen!
Hoppas ni får en riktigt härlig helg,
många kramar till er! =)