fredag 11 mars 2011

Rehabträning o bebiskort


Hejsan!

Här har det varit tyst ett tag igen. Det är lite svårt att hinna med allt man vill göra! Och nu har jag fått in en lite mer regelbunden rytm på min träning så det måste också få ta en del tid. Det är väldigt skönt att vara igång igen även om det känns som om det var i ett annat liv jag sprang 3 mil i veckan utöver yoga, styrka och promenader... Har en gammal skada som jag bråkat med på egen hand och hos osteopat utan resultat. Nu har jag varit hos en sjukgymnast (ibland får man ta hjälp av kollegorna :) ...) som är specialist på idrottsskador och fått lite tips och råd så nu får vi hoppas på att jag är på rätt väg! Ett par gånger i veckan kör jag fullt ut på gym och programmet är allt annat än snällt mot min skadade muskel men det är bara att bita ihop. Sedan kör jag hemma med cykling, golvövningar, med pilatesboll,  gummiband o hantlar en el två gånger i veckan, beroende på hur mycket jag varit på gymmet. Här ska minsann mammakroppen trimmas! :P

Nog babblat om min träning! Lite pyssel har jag faktiskt fått ihop! Ett kort till en ganska nyanländ liten tjej:

Bebiskort med egenritat motiv färglagt med akvarell på tub.
Förra veckan hade vi äran att få träffa lilla Michaela. Hon var så ljuvlig... men Miranda tyckte det var mycket roligare med familjens två hundar! "Bovv" eller "voff" säger hon när hon ser en hund. Det mesta är fortfarande "häst". Det är "häst, häst, häst" från morgon till kväll här! Hoppas hon lär sig något mer ord snart, ha, ha!

Miranda pratar med hästen. "Häst" säger hon. Hästen är imponerad men säger ingenting tillbaka.
Nu är det snart dags för fredagsmys! Sushi och lite senare ett glas rött vin! Det blir det första glaset jag dricker efter graviditet och amning. Måste säga ju att det ska bli jäkligt gott! 

Ha nu en trevlig helg! Kram på er!
Catta


4 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Tror att ett glas rött kommer göra dej gott!! Men stanna vid ett glas..annars är det risk för att hela golvet gungar ;)

Kortet är ljuvligt!! Söt liten tjeja med björndräkt :D

Ajaj, tråkigt med gammal skada.
Hoppas du blir av med den någorlunda så du kan träna normalt.
Själv har jag inte kommit igång med träningen än. Först måste jag köpa löparskor/gympaskor. Bläää för en sån tråkig utgift!!

Trevlig helg sötnos och hälsa din härliga familj!

KRAM Petra

Cattis sa...

Tack för hälsningen inne hos mig :)
Jisses vad du är duktig med all träning, här vore jag glad om jag snart kan komma igång med orbitrekken. Mamma kilon finns det kvar ännu fast det är 4½ år sen haha, eller är det kanske från coca cola och ostbågarna som är min svaghet hihi..
Ditt kort var jättefint och så fint dekorerat motivet var hur gulligt som helst :)
Trevlig helg och hoppas vinet smakade :) Kram kram

Essmo sa...

hej vännen!
ååå visst är det så att tiden inte alls räcker till! å fort går den! Var med Freja på 10 månaders kontroll igår, redan 10 månader liksom!? Va hände! Så himla skoj när dom börjar prata, Frejas största idol är Saga som hon följer överallt.. kul!
Vilket ursött kort du har gjort! =)
Trodde jag skulle på mässa i helgen, men får hoppa över den eftersom vi skall greja med huset.. Barnen skall vara hos mormor så vi kan greja båda 2 + att min kusin å hans fru kommer å hjälper till, måste säga att jag längtar efter ett riktigt badrum nu.. Badkaret står ute på altanen å jag lovar att jag har varit väääldigt nära att packa upp det å hoppa i.. haha..
Hoppas ni får en härlig helg, vad ni än tar er för, '
många kramar!!!!

Essmo sa...

ååå, glömde; Såååå gott det där 1a glaset vin var! Njuuuuut! =)