torsdag 7 april 2011

Drakar för bröllop och lite sommarkläder

Good evening! :)
Idag har Miranda och jag varit på lite småäventyr. Förmiddagen ägnade vi åt lek och städning. På eftermiddagen hängde vi på öppna förskolan en stund. Vi har turen att ha en familjecentral i kommunens regi här i Gråbo, integrerat med BVC. Där är det öppen förskola med pedagoger och socionomer dagligen. På torsdagar är det babyöppet och det händer att vi kilar dit då. Miranda gillar att kolla in andra ungar och jag kan dricka kaffe och tjata lite med de andra föräldrarna. (läs mammor, har ännu inte sett en enda pappa där, vad det beror på vill jag inte spekulera i)
Just idag var det barnmarknad med massor av fina begagnade barnkläder. Jag fyndade 7 plagg + 2 par skor för 170 kr. *nöjd*


Efter öppna förskolan åkte vi och fikade hembakt hos en vän som är alldeles nygift och alldeles höggravid. En del personer måste visst göra allt samtidigt! ;) Ett litet kort i kuvert hade jag med mig. Och gör man kort till ett par som är som är fantasy- och rollspelsfantaster måste man ju passa på att göra ett lite alternativt motiv!

Kuvert inspirerat av duktiga Petra/Paradise, framsida:

Kuvert, baksida:

Kortet stängt:

Kortet halvöppnat:
Wops! En av de svarta halvpärlorna på nederkanten har visst hoppat iväg en bit!

Kortet helt öppet (innan jag skrev i texten/hälsningen) Motiv med två kärleksfulla drakar jag ritat för hand och färglagt med akvarell på tub:
Drakar i närbild:

Nu ska jag fortsätta sortera i semesterbilderna och slänga upp ett litet album på fejan! En annan dag hamnar några bilder även här så jag kan dela med mig av lite skön sommarvärme!

Tack för titten! Catta/eldhexan

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Skön sommarvärme får du mer än gärna dela med dig av!
HATAR BLÅÅÅÅÅST!!! *surar* :(

Kortet är alldeles LJUVLIGT!!! :D
Fint kuvert och superhärligt kort inuti med underbart söta drakar! :D

Trevlig helg på dej sötnos!!
KRAM Petra

MezzaNotte sa...

Kul idé till kort du har gjort!!

Gillar det massor!

Trevlig helg!

Katja