fredag 22 april 2011

You make med happy!


Tro det eller ej, men jag har gjort en LO!
Jag älskar det här fotot. Miranda var bara några veckor här men var redan så otroligt glad i sin storebror. Om du klickar på bilden så ser du tydligare hur hon håller sin hand på hans kind. Gulligt så man smälter... :)

Jag är ingen van scrappare men jag försöker komma igång! Nu börjar vi komma ifatt med framkallning av bilder så jag har en hög med foton som väntar på att bli scrappade eller insatta i album. Jag var bättre på sånt förr, när man framkallade en eller två rullar åt gången. :)

Nästa foto tog jag häromdagen när jag och barnen var på långpromenad. Den här vitsippsbacken ligger på en av de vackraste platser jag vet. Härifrån har man en ljuvlig utsikt över ängar och kullar. I backen står ekar och björkar. Hela platsen andas ett lugn som smittar av sig på mig. Det är sådan där plats som man kan längta till att få besöka. När jag var gravid och hade foglossning tänkte jag ofta att när jag kan gå igen ska jag gå dit... Och nu när jag äntligen kunde besöka denna magiska plats ville jag inte gå hem igen...Hoppas ni har en underbar helg!
Kraaam! Catta/eldhexan

3 kommentarer:

Paradise sa...

Vilken härlig lo! Förstår att du tycker om det fotot :-)
Fina detaljer du fått med i layouten. Gott att du kommit igång med scrappandet :-)
Jag skulle gärna göra fler lo's om bara tid funnits. Just nu ligger jag exempelvis i magsjuka..jippi!
Eller inte :-(

fotot på barnen i vitsippebacken är bara så jäkla fint! Scrappa om den åxå vetja :-D kram

AnnikaS sa...

Vilken härlig Lo, håller med om att fotot är underbart! Kul att du kommit igång och scrappa, ser med glädje fram emot att få se fler.

Vitsippsbackar är alltid härligt tycker jag och det är ett jättefint foto!
kram Annika

Essmo sa...

Men! Tänk att jag har missat att du har gjort en LO! Supefin!
Tack för häromdagen! Sååå roligt att ni kom, tror Freja hade kul oxå ;) ojoj allt detta kramande, hoppas det försvinner innan tonåren haha..
Vet du,vi är sjuka igen! Helt otroligt, var ju ändå friska i nästan en månad. Saga har hög feber, Freja hostar/snorar, jag har ont i halsen å Stefan är genomförkyld.. man kan ju inte annat än å skratta.. Hoppas ni har klarat er iaf.
Stor kram till er!