onsdag 1 juni 2011

Prinsessa på canvas

För ett tag sedan (läs några månader) hade min söta brorsdotter Saga en utlottning på presentkort hos Sumopix på sin blogg. Jag blev den lyckliga vinnaren och nu har vi utnyttjat presentkortet och fått hem en superfin tavla med foto på canvas (30x40 cm)! Vi är såååå nöjda med den och funderar redan på att beställa mer från Sumopix. Det känns lite fånigt att visa ett foto på ett foto här för det går inte att jämföra den här dåliga bilden med verkligheten. Canvasstavlan har underbara färger och känns nästan 3-dimensionell! Det ser ut som Mirandas mörklila klänning står ut från tavlan!
Tack snälla Saga för presentkortet!

Prinsessa på canvas

Nästa bild föreställer en LO på min älskade man och vår då alldeles färska dotter. Designmässigt är den inte så spännande så den är egentligen inte heller mycket att visa upp. Den fick bli enkel för jag tyckte så mycket om texterna på detta papper, och för mig sitter ju skönheten just i fotot och i orden.


En famn full med gos!

Tack för titten! Kram! Catta

5 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Vilket härligt foto!! Kan tänka mig att det är superfint live!!

Och vilken fin layout! Dekorationer är inte alltid nödvändigt, ibland måste man ju få låta fotot och pappret tala :D
Sötnosar där!! :)

kraaaam

Essmo sa...

Wow vilken underbar canvas, sååå sör lilla Miranda är! =)
Gillar layouten massa, en bild säger ju mer än 1000 dekorationer.. eller hur var det nu? hihi..Vill gärna komma å hälsa på er, åker ju till Spanien nu på söndag å är borta i 10 dar, men efter det? Kanske helgen 18/19 juni? Stefan är bortrest å jag är själv med tjejerna.. Du kan ju kolla på det..?
Ha en härlig helg å hoppas ni får massa sol här hemma osså.. hihi..
kramkram! !

Essmo sa...

haha.. menar förstås att Miranda är SÖT .. inte sör.. är det ett ord ens.. jaja.. =)

Saga sa...

Kul att tavlan blev bra! Är själv sugen på att beställa en canvas men vi får ae när/om det blir av. Jätte fin bild på Miranda! Hoppas allt är bra med er & att allt går bra för dig när du ska bege dig ut i arbetslivet igen :-) kram på er!

Norunn sa...

kjempenydelig LO, og vakkert bilde! :)