måndag 6 juni 2011

Tesla-bebisen har anlänt

Välkommen till världen lilla Tesla!

Och grattis på 7 veckorsdagen kan jag ju tillägga... Idag var vi och beundrade våra vänners hyggligt färska flicka. Jisses så söt och liten man kan vara! Helt plötsligt kändes Miranda vääääldigt stor...:)

Det obligatoriska "välkommen-till-världen-kortet" såg ut så här:
Kort i shabby vintage-stil
Glitter, mini-knappar och 3-d-lack...

 Vi hade turen att ha vackert väder hela långhelgen! Vi passade på att  göra en utflykt till Billdal på lördagen. Vi hade hört talas om en vacker, engelsk park som vi ville promenera i. Vi blev dock något besvikna när vi traskat genom hela parken på 5 minuter ungefär... Som tur var kunde google maps i Mattias telefon visa oss vägen ner till havet. Så med en mysig promenad till båthamnen och fika i vid en liten kiosk blev utflykten riktigt lyckad!


Mmm, pappas pannkakor smakar bra på utflykten!
I den fina, men inte så stora parken. Just här ser den inte heller så engelsk ut...
Nu ska jag ta mig tusan gå och se om det finns en kall och inte alltför stark öl i kylen! Termometern har kokat idag och det är först nu vid 22-tiden som luften börjat svalna något ute. Miranda har haft svårt att sova ikväll. Trots vidöppna fönster har hon varit helt blöt av svett, stackars liten. Antar att Mattias också var blöt av svett på slutet av 3:e nattningen, men nu har det varit tyst på övervåningen en stund. Han kanske också behöver en kall öl! :)

Kraaaaam på er!
Catta/eldhexan
Ps: så fort jag fått iordning på min andra blogg (skymningslandet.net) flyttar jag dit. Tänkte samtidigt passa på att fira (snart) 20.000 besökare där på ett eller annat sätt... :P  Ds

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Jättefint kort till lilla Tesla!! :)
Och vilka vackra foton du delar med dig av! :D

Det är härligt med utflykter till nya platser!!

Jobbigt när värmen blir mer besvärligt än behagligt.
Det har varit jättevarmt här också, men inte så vi legat å mått dåligt över det.
Idag är rena åskvärmen ute! Det blåser rätt friskt men inte är det svalkande för fem öre.
Åskar det inte innan kvällens mörker har lagt sig.. jah, då undrar jag vad som är fel på vädergudarna ;)

Kraaaamisar

MezzaNotte sa...

Läckert kort! Gillar din stil du har på dina alster...och så gulligt av dig att kika in till mig o lämna kommentar. Här e värmen olidlig...väntar på semester;)

Kram

AnnikaS sa...

Vilket urläckert kort till nykomlingen Tesla. Motivet är jättefint och så passande till dessa kort, var har du köpt det?

Visst har det varit underbart väder ett tag. Fast det känns långt borta nu när regnet har öst ner här i flera dagar. Ni tycks ha haft en mysig utflykt i alla fall.
kram Annika