fredag 3 december 2010

Tant Gredelin...

...har klätt på sin bebis... Jo, jag gillar lila...inte alla nyanser, men de "snygga"...det vet man när man ser den, inte för skrikig, inte för syrén-lila, gärna mörklila eller kanske lite grå-lila...
Tänk om Miranda hatar lila? Om inte annat kanske hon kommer att göra det när hon blir större eftersom hon omgavs av denna färg så intensivt under spädbarnstiden, ha, ha!

Dagens outfit i förrgår: Turkos body, lila brallor med matchande lila jacka (det är lite kyligt i köket när utomhustemperaturen kryper under -5) och kompisen Liams tuffa strumpor i grönt och svart. (nej, inte gais-grönt och svart)




Dagens otfit idag: Ljuslila body, bruna strumpbyxor och mörklila Hello Kitty-klänning. Här en lite allvarlig Miranda. När hon är glad rör hon sig så mycket så då blir det bara sudd!



För ett tag sedan fyndade jag nya vardagsrumsgardiner på Indiska. Gissa vilken färg? Nä, det var väl inte så svårt...lila så klart...:) Sovrum och vardagsrum är ganska lila men köket är vitt, ljusgrått och ljusgrönt och med de snart vita köksmöblerna går det snart i lite chabby chic-stil även om jag inte säger det högt här hemma eftersom Mattias tycker det låter så fånigt. ;) Men jag smyger in lite chabby chich och vintage-känsla allt eftersom, nyaste prylen är en härligt gammaldags klocka som jag tittat på flera gånger nu på den underbara affären Balders Hage i Alingsås. Igår var jag där i ett ärende åt mamma så då slog jag till. Gillar den massor!



Och så till sist lite pyssel: ett födelsedagskort till min fina, fina vän Emma som fyllde igår. He, he, äntligen är du ikapp mig! ;)





Älskar de här chipboard-bokstäverna från Panduro! Papper: Fairy Flora från Prima Marketing och svart-vitt notpapper från Inkido.

Nu är det helg och dags för lite familjemys! Kanske ska skicka ett sms till mannen och beställa något smaskigt att äta ikväll...:)

Ha det gott! Kramar! Catta/eldhexan

5 kommentarer:

Annika kort & gott sa...

Tänk så olika det är med vilka färger man gillar! Jag är inte särskilt förtjust i lila. Fast söt är hon ert lilla charmtroll!
kram Annika

Petra/Paradise sa...

Lila är en härlig färg som alltid funkar!!
Speciellt på en sötnos som Miranda!!!
:D
Så roligt när du delar med dig av foton på henne!!! Det gillar jag! :)

Härligt kort du gjort!! Härliga detaljer och fin vikning!!

Gillar ditt initiativ till att smyga in lite Shabby i ert hem *fniss* ;)
Det gillar jag!!! *nickar* :D
Förstår att du slog till på klockan!! Den är jättefin!!

Fortsatt trevlig helg på dej och hälsa resten av familjen!!

KRAM Petra

Unknown sa...

Superfin klocka :) Balders Hage är en klassiker. Har alltid haft fina grejer där! Jag och mamma brukade ta en tur till Alingsås då och då. Den affären var höjdpunkten. Tyvärr bor jag lite för långt ifrån nu och den i Gbg är inte lika mysig.
Kortet jag fick var ju superfint :)
Roligt att se lite biler på Miranda. Ser fram emot att träffa er snart.
Och du, kan det bli för mycket lila? ;) Elsa och Miranda får väl prata ut hos varandra om de skulle bli lilahatare...

Kram på er!

Saga sa...

Vilka söta bilder!

Jag har en överraskning till dig i min blogg... :)

Kram!

Karin sa...

Hej vännen!
Men så söt hon är Miranda! Ljuvlig! hihi.. jag tror jag förstörde Saga när hon var liten, hade bara rosa saker.. Nu är hennes favoritfärg röd å tittar inte ens åt det rosa hållet..hmm är detta mitt fel?! hihihi..

Va smart å SMYGA in vintage i huset.. Måste halt klart ändra min strategi (som inte funkar) tack för tipset! Klockan är URsnygg (hehehe) =)=)=)
Vilket najs kort oxå, härliga färger..

Hoppas allt är bra med er? Här avlöser den ena förskylningen den andra sååå trist! Det går bara runt runt runt =( Freja är megasnuvig å har inte sovit alls bra på 2 nätter, vilket resulterar i att vi andra (förutom Saga som sover som en sten) inte har sovit heller.. gahhh.. jaja.. det är väl så när det är vinter...
Idag skall vi fira Lucia på Sagas dagis, det skall bli jätteskoj, första gången Saga firar så här..Kuligt..
Hoppas du/ni får en fin vecka,
många goa kramar Karin.