måndag 20 december 2010

Gratulationskort och kalas!

Snön bara fortsätter att vräka ner! Det verkar inte bättre än att vi snart får göra en repris av förra vinterns takskottning! (se bilder här)

Jag är inte den som klagar i första taget på vädret, jag brukar gå ut i de flesta väder och tycker det är väldigt vackert med snön...MEN, nu börjar det bli bökigt att ta sig fram med barnvagn  och bilvägarna är helt livsfarliga...flera cm is med lössnö uppepå...och det var jag ute o körde i idag... Jag tog en tur till Floda eftersom Kortmakaren har utförsäljning. Tänkte jag skulle fynda en Cuttlebug, men de var slut när jag kom dit. Fick handla lite annat smått o gott så det inte skulle kännas som jag dragit med Miranda ut i ovädret HELT i onödan...:)

Nåja, vi kom ju hem helskinnade men nu ska jag inte ut på vägarna om jag inte måste...åtminstone inte innan de  saltat vägen!

Scrapgalen fick för ett tag sedan in helt underbara Maja Design-papper i brunt o lila! Gissa om jag var snabb att beställa hem en bunt! Visst är de söta med kaffekoppar, blommor, bär o prickar?! Fick en beställning på ett gratulationskort och pysslade ihop det här kortet med en lite stiliserad katt jag ritat själv:

Insidan:

Förra helgen hade vi namngivningskalas för Miranda och 12-årskals för Vincent. Allt blev mycket lyckat och trevligt, hoppas gästerna också tyckte det! Lite bilder från det kommer här:

Miranda och morfar:

Miranda o mormor:
12-åringen:Mellan lunch (kryddig fisksoppa) och fika hade vi en liten namngivningsceremoni. Bla  läste vi två dikter för Miranda, här kommer en av de, tycker den är väldigt fin och tänkvärd:

Jag önskar dig
Av:okänd

Jag önskar dig inte guld, mitt barn
ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.


****

Kram på er!

 Catta

4 kommentarer:

Pysselfröken sa...

Hej!
Kikar in hos dig. Vilken fin blogg du har. Här i Värmland har vi också massor av snö och -23, brrr. En promenad med kärran är som ett träningspass. Jag tokgillar dina stämplar. Du är jätteduktig!
Önskar dig en god jul och ett gott nytt pysselår!
Kram

Essmo sa...

SötMiranda; Grattis till namnet! ;)
Å vilket cool t kort med katten! Här börjar vi låååångsamt komma ut ur vår förkyldningsperiod..Huset börjar bli klart,men vi har inte flyttat in än =( Såå många saker som drar ut på tiden..Men hoppas, hoppas, till nyår iaf..
Önskar dig å din familj en riktigt God Jul! =)
massa kramar K.

Saga sa...

Tack för det underbara julkortet! Det bär
Det värmde i vinterkylan! (-25 grader har vi)

Hoppas ni får en underbar jul!
Kram Saga & grabbarna

Saga sa...

Allt gick bra på ultraljudet & allt såg bra ut :) vi fick även veta att damien ska få en lillebror :) (inte så oväntat då det finns mycket grabbar i sebbes släkt hehe)

Hoppas att ni får en underbar nyårsafton! För oss blir det lugnt hemma med god mat & någon film :)

Kram Saga & grabbarna