söndag 28 november 2010

Veckans DT-alster

God kväll i snöyran!

I dag åkte adventsstjärnorna fram och huset fylldes med lite mysig julstämning när jag bakade en mjuk pepparkaka till fikat. Mmm, vilken doft... Och extra bra smakade den efter att ha varit ute och gått i snöyra och blåst! :)

Här kommer veckans DT-alstser! Först ut är en liten minitavla som Mattias fick på fars dag. Den är gjord på "streched canvas". Miranda var också med och målade som ni ser. ;) I Scrapgalens butik finns det massor av kul canvas-prylar, gå in och kika!Jag målade den med rosa Studio Paint och vit hobbyfärg. Fotavtrycket gjorde jag med akvarellfärg. På sidan sitter ett svart sammetsband. För mer info om materialet läs i Scrapgalens blogg här!


Nästa kort är även det gjort med DT-material från Scrapgalen. Info om materialet ser du i samma inlägg som ovan! Stämpeln på julkortet är en av jukstämplarna jag ritat i kollektionen Skymning DESIGN som säljs hos Scrapgalen och den heter "Miranda och Snögubben". Är du sugen på den ska du kika här!Jag var precis ute och kika runt på lite bloggar och upptäckte att en butik säljer en HÖGST snarlik stämpel... Det kan vara slump men det ser nästan ut som ett plagiat av min... Mycket tråkigt!

Men nu orkar jag inte sura mer över det, ska ta mig en stor kopp med världens godaste te: Mareld, och krypa ner under en filt i soffan! Känner mig lite frusen... är det en förkylning så är det faktikst den första sedan i julas! Någonting hände när jag gick hos Osteopaten förra sommaren och hösten... Mitt roterade bäcken och isciasvärken i benet är kvar men mina ständiga förkylningar försvann och det är ju inte illa det! =)

Sov gott och ta det lugnt i trafiken i morgon bitti! 

Kram! Catta/eldhexan

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

hej gumman!!

Tråkigt med plagiat! Hoppas de inte gjort det medvetet..men så är nog tyvärr fallet :/
Här vräker snön ner! Man ser knappt ut. Men jag tycker det är mysigt! Det hör vintern till.
Hellre detta än puder, slask eller ingen snö alls.

På lördag far vi till Ullared för att inhandla alla klapparna!! *skutt*

Tavlan är hur fin som helst!!
Söt liten fossing ;)
Och kortet är jättefint det också med sina gröna hjärtan :)

Ta hand om dej nu vännen och hoppas inte det är nån förkylning som är på gång att bryta ut.

Stor kraM Petra

Saga sa...

Kul att se lite nya kort! :) Trist med stämpeln om någon har "snott" din design...

synd att du missade laserfrossa utlottningen. Jag lottar ut ett presentkort på 300 kr på en canvastavla men där kan du ju vara med! Svara bara innan 1 december i så fall :)

Hoppas att ni hade en mysig första advent. Vi hann inte pynta så det blir till att göra det nästa helg.

Kram på dig!