söndag 14 november 2010

Grattis alla farsor!

I dag är det alla pappors dag! Grattis på er och hoppas att ni blev bättre uppvaktade än min stackars man som fick gå upp med lillan i morse istället för att få sovmorgon och fika på sängen... Jag och Miranda hade varit vakna rätt mycket i natt så jag kände mig som 100 år minst när hon vaknade i morse... Och när jag kom upp stog han och städade stackarn... Första året han kan fira fars dag och allt... Men lite senare fick ha i alla fall ett kort och en liten present! Presenten är ett DT-alster som jag får vänta ett tag med att visa upp. Även de 3 första korten här nedan är DT-alster som består till största delen av härligt DT-material från Scrapgalen.

Ett 3-sidigt kort med egen ritat motiv och papper från vackra Glitz-serien Vintage Love som Mattias fick från Miranda via mig:

Information om materialet kan du läsa om i Scrapgalens Fars dagsspecial. Även nästa kort som Mirandas farfar och det tredje kortet, ett slipskort, finns med där med materialbeskrivning:

Mirandas första kontakt med färg och pyssel:


Och till sist, ett vändbart slipskort av Glitz-material!:


Beroende på vilken typ av pappa det är, eller hur han själv tycker att han är, kan man allstå välja sida av kortet... :)


Sist men inte minst, ett litet kort till min egen pappa, men jag gjorde det från barnen med texten "världens bästa morfar" på. Han blir säkert uppvaktad med något gott till fikat, min mamma är lite bättre på sån där än jag. Mattias får hålla till godo med leftovers från gårdagens äppelpaj. Men den var rätt god så jag hoppas han förlåter mig. :)Kram på er och tack för titten! // Catta

1 kommentar:

Saga sa...

Tack själv för senast! Det var jätte kul att få umgås lite med er & att få träffa Miranda! Hoppas ni hade det bra i Stockholm en också. Damien verkade verkligen gilla dig, det är inte många han är så gosig med på direkten!

Kul att du vann halloween tävlingen! Kortet var jätte fint!

Hoppas ni får en mysig helg! Hälsa familjen. Kram Saga & grabbarna