tisdag 23 november 2010

Julkort 2God kväll i vinterlandet!

Det är så vackert när hela trädgården är inbäddad i vit fluffig snö och det är riktigt mysigt att sitta inne och tända stearinljusen medan vinden viner i knutarna! Och än så länge har jag inte hunnit tröttna på att köra barnvagn  på  oplogade gångvägar,  jag ser det som träning! Och träna behöver jag verkligen! Min forna kondis och muskelmassa försvann när jag hade foglossning och inte kunde röra mig under graviditeten, men nu har jag börjat komma igång! Men så segt det är innan man känner resultat...

I julkortsverkstaden går det på halvfart men här är två kort och en godislåda jag gjort som  DT-alster åt Scrapgalen:
Tri shutter card:
Ett hett tipsom du vill göra ett Tri-shutter-card är att ha en BRA skärmaskin. Min är sådär...jag demolerade ett par cardstocks innan jag fick till det! Tror minsann en ny skärmaskin står överst på årets önskelista till tomten! Stämpeln jag använt är en av de nya "Skymning DESIGN"-stämplarna jag ritat, "Ta ned månen" heter den och säljs enbart hos Scrapgalen! (Du hittar dem här) (All info om materialet kan du läsa här och här)

Och så en altrad tekatong som väntar på att fyllas med godis!Och så ett privat kort med bla papper och stämpel jag köpte på mässan i Eriksbergshallen för 1 månad (!) sedan. Shit, vad tiden går fort!:


Nästa gång blir RETRO-FEST! Har gjort ett födelsedagskort till min ena bror där hans fina rosa Cadillac står som motiv! Han fyller idag så jag passar på att säga GRATTIS Patrik! Hoppas kortet kom fram i snöovädret idag! :)

Tack för titten! Kramar! Catta/ eldhexan2 kommentarer:

AnnikaS sa...

Så fina alster! Att altra en telåda var bara så läckert, det ska jag försöka komma ihåg att göra.
kram Annika

Petra/Paradise sa...

Underbart fina alster Catta!!
jättefina kort du gjort och en supersöt liten godislåda!
TAck för inspirationen!! :D

Hoppas allt är bra med er annars?
Så snäll och söt som du är så borde det inte vara några problem för tomten att ge dej en skärmaskin!! :)

Kramisar!!