torsdag 15 september 2011

Rekordträff på lördag!!!

Snaaaart är det dags för rekordträffen i Mölnlycke! Detta blir premiär för mig på en arrangerad pysselträff! Det ska bli sååå kul!

Nu är det hög tid för mig att packa iordning inför träffen.Vad ska man släpa med o inte egentligen? har börjat förbereda lite, men om jag känner mig själv rätt kommer det bli många "i fall att-prylar" som åker med! ;)

Har en vän som bor alldeles för långt bort för en födelsedagskram, men jag hoppas att brevbäraren har hittat ner till Berlin och delat ut ett kort från mig i alla fall. Grattis på födelsedagen, säger jag till min goa vän Julia!


Tyvärr fick jag använda blixt när jag tog fotot, gillar inte glansen som blir på bokstäver och stickers, men så är det när det blir höstigt och mörkt på kvällarna. Men jag tycker om hösten så jag ska inte klaga. Vincent och jag tog en promenad i stormen igår kväll, det var så härligt! Och, ok, det är inte jätteskönt att gå från tåget till jobbet när det regnar från sidan, men att sitta inne om kvällen med en kopp te när regnet smattrar mot  rutan, det är mysigt!!!

Och nu börjar löven gulna på träden! Ser fram emot några härliga helger med utomhusfoto, promenader och utflykter innan vinternn kommer. Har bett SMHI att de ska hålla inne med vintern till EFTER oktober i år. Hoppas de går med på det! ;)

Kramisar! Catta/eldhexan

2 kommentarer:

AnnikaS sa...

Så roligt att du ska vara med på din första träff! Jag kan säga att det allt som oftast packas med alldeles för mycket och ÄNDÅ har man glömt något hemma. Fast jag har haft turen att ha trevliga bordskamrater att låna av när det inträffar.

Ha riktigt kul!
kram Annika

Petra/Paradise sa...

Läste just Annikas kommentar.
Hoppas att jag kanske har med lite grejer som du kan låna/få ifall du behöver :)
Jag har dock packat rätt så sparsamt måste jag säga. Jag förlitar mig på att Arkivet har OM det skulle tryta ;)

Ser sååå fram emot denna träff Catta! Ska bli så kul att ses och att få pyssla tillsammans :D

Insåg dock igår att jag måste packa mina grejer i den något större resväskan...det blev väldans fullt.. ;)
Så jag får helt enkelt packa kläder i den lilla resväskan :P
Hur ska det gå?

Ses ikväll hjärtat!

KRAM Petra

oj, glömde ju det viktigaste, KORTET!! Så himla fint! Julia måste blivit tokglad!

KRAMIS