tisdag 1 mars 2011

Dags att börja rita!

Hallojs!

Har haft en ytterst pysselfattig period. Ork, tid och lust har inte funnits helt enkelt. Inte har jag kikat runt på några andra pysselbloggar heller men det betyder ju att jag kan se fram emot desto mer kul att titta på när jag väl gör det!

Men nu är det hög tid att jag letar upp block och penna! Jag har tillsammans med Petra på Scrapgalen planerat en ny kollektion med stämplar. Temat är vår och kalas! Ska bli jättekul att få vara med att skapa ett gäng nya stämplar och jag är egentligen jättesugen att komma igång. Nu ska jag bara ta mig tiden att göra det också!

Miranda sitter här på golvet  och leker med sin nya "plocklåda" som vi köpte när hon och jag var på IKEA förra veckan. Hennes språkutveckling går frammåt med stormsteg! Hon kan peka ut olika figurer i Mumin-sagan och andra saker i böcker, peka på lampa och klappa händer när man frågar om hon kan det. Men det roligaste är hennes första ord som hon blivit säkrare och säkrare på de sista dagarna, nämligen "häst"! (det märks att vi bor på landet!) Dock får katterna också heta häst ibland. :) Tycker hon är jätteduktig, hon är ju inte ens 9 månader ännu!

Vincent hade oturen att bli sjuk just idag när han skulle åkt iväg till Alelyckan (i Gbg) och spela tennis, squash och badminton hela dagen... så typiskt! Efter en tuff natt mår han bättre och det vi var rädda var magsjuka måste ha varit matförgiftning. Tyvärr var det sista han åt Mattias ryggbiff med ugnsbakade rotsaker, hm... o jag som tjatat om att han ska laga mat oftare... ;)

Lunchdags nu, sedan blir det väl en promenad till hästarna! :)

Kram! Catta

2 kommentarer:

Cattis sa...

Spännande att få se nya kollektionen sen :)
Hoppas att du finner ork tid och inspirationen..
HA det så gott / Kramis

Saga sa...

Kul med nya stämplar! Väntar med spänning!
Va tidigt att Miranda redan pratar, jätte kul! Nu är det dags att sova för mig... *trött & tjock om magen*