måndag 20 september 2010

Lite pyssel o så....

Hej! Vad kul att ni hittat till min nya blogg!
Det är fortfarande lite tomt här men jag jobbar på det! :)


Dagen efter valet... jag är inte ensam om att känna besvikelse över vad som just skett: ett parti med rötterna i det högerextremistiska har kommit in i riksdagen. Det är så sorgligt och skrämmande att jag egentligen vill skriva ett helt inlägg enbart om detta! Visst, jag är missnöjd med vilken sida, röd eller blå, som vann, men just detta med SD överskuggar den besvikelsen...
Jag hoppas, hoppas att medmänskligheten, förnuft och solidariteten ska hitta tillbaka till Sverige...

Men nu ska jag snacka lite pyssel istället!
Nu var det riktigt längesedan jag hade med några pysselbilder så nu är det på tiden att jag lägger upp lite. Som jag nämnt tidigare finns ju inte lika mycket tid för varken pyssel eller blogg, men lite har jag skapat!

Först ut är ett kort jag gjorde till en liten Terje. Framsida:

Och insida:


Pappret jag använt är från serien Chic Bèbè Boy. Vist är det läckert!? Dekorationen är bl a gåvor av snälla Saga och en vinst jag fick av goa Essmo! (Tack igen) stämpeln är från Vilda stämplar.

Och här kommer ett DT-kort jag gjort för Scrapgalen. Info om materialet hittar du här. Stämpeln är en av stämplarna av mitt eget stämpelmärke Skymning Design som säljs hos Scrapgalen.


Och slutligen kommer ett kort jag knåpade ihop till DT-kollegan Ulrika som fyllde år häromsistens. Pappret är en salig blandning av gammalt och nytt, samt papper jag fått av Saga. Hon är himla snäll den där Saga! :) Motivet ritade jag för hand. Kanske lite annorlunda men väldigt mycket "jag"... :)


Tack för titten!
Kram! Catta1 kommentar:

Essmo sa...

Hej vännen!
Vilken toppenfin blogg du har skaffat! Jätteläckert! å mycke bättre för mig för nu kan jag följa dig via min blogglista i blogger ;)

Superfina kort du har gjort! Jag blir fortfarande lika chockad över hur läckert du ritar/målar det är ju helt otroligt! Pojkkortet är jättefint, så svårt å få till killkort ibland, men du har ju lyckats kanon! å dina egna stämplar -wow wow wow!

Hoppas allt är bra med er? (vill se bilder!!! :D )
Här är allt bra, snickarna kom idag så nu börjar det förhoppningsvis närma sig inflyttning. Hoppas på att kunna flytta in nån gång under november, så det är ju ett bra tag kvar.. men men .. det är värt det! =)
Jaa, kom gärna förbi närsom! Vi är hemma nästan jämt.
Nu skall vi gå å kolla om det har kommit nåt skoj i brevlådan, ha det fint,
kramar ♥