fredag 24 september 2010

Nya stämplar på väg!

Hej Hopp!
Är lite trött och sliten ikväll, Miranda och jag har nämligen varit i stan (Gbg) ch lämnat Vincent till hans pappa och fikat med en polare och vi är inte riktigt vana vid stimmet varken Miranda el jag! Har vant mig vid lugnet på landet efter några år här och blir helt SLUT av att vara i stan nu! För att inte tala om att KÖRA BIL i stan... Fast, ja, brist på ordentlig nattsömn och amning gör väl sitt till. Är lite mosig i huvudet för det mesta, he, he...

Men jag har i alla fall orkat hålla mig såpass vaken att jag nu är klar med en ny omgång stämplar! De dyker upp i Scrapgalens butik inom kort så håll korpgluggarna öppna! Här kommer en förhandsvisning av mina nya Skymning Design-stämplar med jul- och vintertema!Miranda sitter på månen och dagdrömmer:

Snögubben får en hatt!

Miranda med en snöflinga på handen:
En alvpojke drömmer sig bort i skenet av ett levande ljus:


Om man ändå kunde ta ner månen...:

"Skymning Design" är ett stämpelmärke som enbart säljs hos Scrapgalen, så glöm inte att hålla utkik i bloggen och butiken framöver så du inte missar när de släpps! De stämplarna som redan finns för försäljning hittar ni här.
Nu är frågan...ska man sätta sig vid pysselbordet, med risk att bli fast där till tvåtiden inatt eller ska man lägga sig i sängen och läsa lite..? Det blir svårt att välja men jag vet vad jag borde... min dygnsrytm är inte helt normal så riktigt all sömnbrist kan jag inte skylla på Miranda. ;)

Ha en skön helg!
Kram! Catta

1 kommentar:

AnnikaS sa...

Så fina de nya stämplarna är!
Hoppas att du njuter av lugnet efter utflykten till storstan.
kram Annika