torsdag 13 januari 2011

Julkort 4

Inser att vi har haft vinter länge när man tycker det är behagligt med 4 minus och tycker att det varit en rätt lättsam promenad när man fick lyfta barnvagnen över enbart två snövallar... Mer än så tänker jag inte kommentera vårt vinterväder, för sätter jag igång skulle jag kunna skriva en hel krönika om is i olika former och vad jag tycker om den. Detta besparar jag mina läsare och slänger fram ett absolut sista julkortsgalleri, väl sent, och kanske helt fel, eftersom det sista man vill tänka på nu är jul, men jag har liksom inte fått tummen ur förrän nu! :)

Årets massproduktion av julkort blev i den här stilen. Jag tog inte kort på alla eftersom de var rätt lika varandara:)Ett gjorde jag med stämpeln "Miranda med snöflinga" som jag ritat (märke: Skymning Design, säljs hos Scrapgalen.se) Stämpeln är färglagd med akvarell på tub:
Miranda växer och utvecklas så himla fort just nu! Nu sitter hon ganska stadigt på golvet utan stöd. Hon visar mer och mer tecken på en egen, ganska stark vilja. Ibland är det bara sött. Ibland undrar man hur det blir sedan, när hon blir ÄNNU mer medveten om sin vilja...  Den som får henne att skratt lättast är fortfarande brorsan. Något som jag själv uppskattar mycket är att pappa duger allt oftare när det gäller nattning. Det bådar gott inför den kommande amningsnedtrappningen... :)

Dessa bilder är från december:Jo, hon är nästan alltid glad! :)

Nu ska jag gå och läsa något kapitel ur " Strindbergs stjärna" (Jan Wallentin) innan jag ska sova. Hittills är den riktigt underhållande och jag är väldigt nyfiken på hur saker och ting ska lösa sig, just nu är det väldigt dramatiskt! :)

Kram! Catta

6 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Härliga foton på din lilla sötnos!!
Det händer grejer där hemma, det hör jag! Det är så himla roligt med alla dessa framsteg de gör och man blir nästan lite fjantig! *haha* ;)
Men det får man lov att vara tycker jag!! :)

Julkorten är hur fina som helst!!
Det underlättar att skippa motiven på kort, då går det liiiite snabbare att göra iallafall :)

Ta hand om dej å hälsa familjen!

KRAMAR Petra

AnnikaS sa...

Vilka härliga foton på den lilla soltstrålen! Kan tänka mig att det händer mycket nu, det gäller att hänga med i utvecklingen.

Superfina julkort!
Ha en härlig helg.
kram Annika

LillBlomman sa...

Hej vännen! Oj, så länge sedan jag kikade in här! Galet så tiden går och stor tösen blivit!!! Kramar!

Norunn sa...

Søt lita prinsesse :)

Flotte julekort har du også laget! :D

Essmo sa...

hello!! Va massa fina julkort du har gjort!
Men så söt Miranda är, å glad! Härligt! Jag försöker oxå trappa ner amningen å Stefan tar nätterna.. göttigt.. =)
Vet du, nu har vi flyttat in i huset! *glad* Allt är inte klart, vi har inget badrum än, men det kan vi ju pyssla med medans vi bor här å det är ju så skönt att vi har kommit så här långt! =)
Hoppas allt är bra med er!? Hoppas vi kan ses snart igen!
Ha det fint,
kram K.

Petra/Paradise sa...

Nej, men vad tråkigt att det inte kom fram :(
Nu blev jag faktiskt lite ledsen på posten..
Ni skulle fått ett sånt där kort med ett hjärta i mitten.
Dumma posten! *grr*

Nåväl, tanken var ju god iallafall..

Trevlig söndagskväll!!

KRAM Petra